“Dragos” SRL investește într-o linie automată de producere a mobilei

SRL “Dragos ” este specializată în comerțul și distribuția de materiale și accesorii pentru producerea mobilei, inclusiv servicii de prelucrare a lemnului, MDF și placaj, dar și componente metalice. Compania și-a modernizat utilajul cu o nouă linie automată de producere a mobilei. Această investiție va îmbunătăți calitatea produselor fabricate, va mări viteza de producere și va îmbunătăți normele de securitate și sănătate in munca la fabrică.

Proiectul de investiții a fost realizat prin intermediul unui împrumut  al Liniei de Creditare EU4Business-BERD, conform căruia compania a urmat procesul simplu LTE pentru tehnologiile standarde. După verificarea cu succes a proiectului, compania primește un grant de 10% din valoarea împrumutului, prin intermediul Liniei de Creditare EU4Business finanțată la inițiativa Uniunii Europene.

Volumul investiției:

  • Suma creditului: 24 367 Euro
  • Grant (10%): 2 437 Euro

Invested in:

  • Linia automată de producere a mobilei

Directivele UE îndeplinite:

  • Directiva 2006/42/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 17 mai 2006 privind echipamentele tehnice și de modificare a Directivei 95/16/CE (reformare)
  • Directiva 2014/30/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 26 februarie 2014 privind armonizarea legislațiilor statelor membre cu privire la compatibilitatea electromagnetică (reformare)
Cookie Consent with Real Cookie Banner