“Marsof Logistics” – o companie de transportare a mărfurilor investește în achiziționarea unei noi semiremorci, cea ce îmbunătățește calitatea serviciilor și reușește să respecte directiva UE de protecție a mediului. Transportul de bunuri între Moldova și UE joacă un rol din ce în ce mai important. Cu echipament de transport îmbunătățit Marsof Logistics și-a îndeplinit promisiunea, ajungând la nivelul unei companii internaționale de transport, de asemeni și-a îmbunătățit serviciile interne, serviciile companiilor moldovenești de export în Europa.

Investiția a fost realizată cu ajutorul unui împrumut de la Linia de Creditare EU4Business-BERD, unde compania a urmat procesul simplu LTE al  tehnologiilor standarde. După verificarea cu succes a proiectului, compania primește un grant de 10% din valoarea împrumutului, prin intermediul Liniei de Creditare EU4Business finanțată la inițiativa Uniunii Europene.

Volumul investiției:

  • Suma creditului: 24 600 Euro
  • Grant (10%): 2 460 Euro

Investit în:

    • O semiremorcă nouă

Directivele UE îndeplinite:

  • Directiva 2007/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 5 septembrie 2007 de stabilire a unui cadru pentru omologarea autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și a sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective (Directivă-cadru)
Cookie Consent with Real Cookie Banner