Oferă o gamă largă de echipamente agricole

„WT Agroprofi” SRL a fost fondată în 2013 și este reprezentantul oficial și exclusiv al companiei americane CASE IH în Moldova. Compania importă, vinde și furnizează servicii de reparații și întreținere pentru echipamente agricole (tractoare, combine, pulverizatoare).

Pentru a-și consolida poziția pe piața moldovenească și pentru a dezvolta o relație pe termen lung cu producătorii agricoli din Moldova, compania a dezvoltat două proiecte de investiții cu ajutorul Liniei de Creditare EU4Business-BERD, concentrându-se pe creșterea competitivității. Primul proiect a fost implementat în 2019 și s-a axat pe crearea unui nou showroom, birou și un atelier pentru servicii de reparații.

Cu a doua investiție, WT Agroprofi SRL s-a concentrat pe echipamente eficiente din punct de vedere energetic: macara Podem MT308 de 3,2 tone, sisteme de iluminat / securitate și panouri sandwich pentru depozitele sale, având ca rezultat îmbunătățirea aspectelor de sănătate și securitate a muncii legate de procesele de distribuție, service și depozitare. De asemenea, investiția a îmbunătățit calitatea și siguranța serviciilor și, în cele din urmă, permite companiei să îndeplinească cele mai înalte cerințe ale clienților.

În afară de împrumutul EU4Business-BERD, compania a primit asistență tehnică gratuită din partea echipei de experți internaționali. După verificarea cu succes a proiectului, Compania a primit un grant in valoare de 15% din suma împrumutului, finanțat la inițiativa EU4Business a Uniunii Europene.

Suma împrumutului:

388.297 Euro și 700.000  Euro

Valoarea grantului:

58.245  Euro  și 105.000  Euro

Investiție:

Showroom, atelier, macara, sisteme de iluminat și securitate, izolație

Economii de energie

2,864 MWh / an

Reducerea emisiilor de GES

574 t CO2 / an

 

Cookie Consent with Real Cookie Banner