Oportunităţile de finanţare a afacerilor sunt prezentate de consilierii Mobiasbancă la expoziţia Fabricat în Moldova, desfăşurată din 1 februarie timp de cinci zile la Moldexpo.

Participanţii şi vizitatorii expoziţiei vor afla răspunsuri la întrebările privind soluţiile de finanţare, inclusiv cu component de grant, din surse internaţionale cu rate avantajoase de creditare, iar reprezentanţii Mobiasbancă vor stabili contacte şi vor programa o ulterioară întrevedere la sediul băncii.

Menţionăm că Mobiasbancă oferă antreprenorilor o gamă variată de creditare din surse internaţionale de finanţare, inclusiv prin intermediul Băncii Europene de Investiţii, Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (EU4Business|EBRD), Fondului European de Investiţii, Băncii Mondiale, Fondului Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă, Directoratul Liniei De Credit (Programului Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor).

Astfel, banca sprijină prin fonduri externe întreprinderile mari, medii, mici şi micro, contribuind la accelerarea ritmului de dezvoltare a afacerilor şi la creşterea economiei naţionale.

Cookie Consent with Real Cookie Banner