Alinierea la directivele UE ca la unele beneficii foarte atractive - de exemplu reducerea costurilor de energie, reducerea emisiilor de carbon ... sunteți pregătiți pentru a reduce consumul de energie și pentru comerțul cu Europa?

La data de 16 octombrie 2018 Linia de Creditare EU4Business-BERD a participat la workshop-ul ”Instrumente de finanțare în domeniul eficienței energetice” organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică. Evenimentul a avut loc în cadrul Zilelor «Moldova Eco Energetică», ediția a opta, care s-a desfășurat la Chișinău în perioada 15 – 18 octombrie. La workshop au participat experți naționali și internaționali care au prezentat mecanismele de finanțare accesibile în Republica Moldova, pentru inițierea, lansarea și dezvoltarea unei afaceri în sectorul energiei verzi. Printre ei si Managerul de proiect al Linei de Creditare EU4Business-BERD în Moldova Giovanni Vaccari a prezentat un program unic de finanțare pentru companiile din Republica Moldova,  care doresc să implementeze proiecte de eficiență energetică și energie regenerabilă, și în același timp să se alinieze la directivele UE.

Agro Gogu SRL – Moldova

Sectorul agricol este un pilon al economiei moldovenești, deoarece majoritatea populației, trăind în mediul rural, depinde de agricultură pentru hrană și venituri. Jumătate din forța

Read More »
Cookie Consent with Real Cookie Banner